23.09.2013 г.

Пука ли им на жените за твоите мускули ?

Харесват ли жените мускулести мъже ?

Харесват ли жените мускулести мъже и доколко им пука за твоите, моите и общо взето за на когото и да е било мускулите ? Със сигурност най-добре могат да кажат самите те, но като се има в предвид , че и те не знаят какво искат ще им изземем за кратко тази привилегия и ще поразмишляваме над този екзистенциален въпрос.


Всеки започва да тренира подтикнат от определен мотив или причина. Доста млади момчета тренират, за да бъдат "вървежни" (каквото и да трябва да означава). Все пак, как да бъдат "стоящи" ?

Както и да е с две думи казано, правят го за да повдигнат самочувствието си. В известна степен това е добър подход за постигането на тази цел и да , получава се! После фокуса се измества над това да впечатляват момичетата естествено, дори и другите пичове в залата или на спортната площадката! Опа ! Това звучи доста... - но всички много добре го знаем !

Та на въпроса с момичетата. Пука ли им изобщо дали имаш мускули или не, или единственото, което ги интересува е твоята вътрешна красота (тук се смеем )!

Естествено все още няма единодушен отговор на този научен въпрос.Причината е доста  проста всъщност-



  1. Сексуалността при двата пола не е константно понятие
  2. "Учените",от които очакваме този отговор са - жени ! О, каква изненада !
Всяка една жена е различна, вярвам всички са забелязали това(изключение правят тези, които често казват : "Ама аз не съм такава!" - това автоматично ги праща в графа "такива")
Приемаме, че те са доста различни една от друга и ще ги разглеждаме като такива.В такъв случай трябва да сме наясно, че всяка една дама е привлечена от различен тип мъже, като голямо значение има в какъв период от живота си се намира,в коя от фазите си е  луната, кой е асцедента на скорпион и още много подобни.

Като цяло не е тайна, че жените си падат по доминиращите мъже, това по скоро се отнася до характера, но това как изглеждаш определено не е за подминаване.Да тренираш и да изглеждаш добре със сигурност би ти донесъл известен успех с отсрещният пол.Да си говорим честно - разбира се, че по-скоро биха те забелязали, ако изглеждаш спортно,отколкото като фен на ФК "Макдоналдс" - сещаш се !

Има и нещо друго, което ние пичовете често изпускаме в общата картинка.Има някакви си неписани закони, които се намират по-скоро на подсъзнателно, емоционално ниво при жeните. Та тези закони гласят, че има граница или праг на мускулите, както искаш така го разбирай! Това идва да каже, че колкото по-голям ставаш, толкова по-голяма е вероятността да попаднеш в графата на Репата и Компира или да се впишеш в стереотипа на глупавата мутра (голям,едър и колкото голям толкова и прост).

Има друга гледна точка разбира се. Нашата да речем! Много момичета не осъзнават или просто си нямат на идея, какво коства всъщност да имаш здраво и красиво тяло. Истината е , че трениращите в повечето случаи са изключително дисциплинирани, целенасочени и мотивирани, като можем да включим и експериментатори като определение.


Изненадата, обратният ефект.


Това е една златна възможност за всички добре изглеждащи пичове в отношенията им с отсрещния пол.


Тя те е съзряла вече и започва да си изгражда впечатление за теб: "А ,тоя е голям сигурно е доста тъп !" (е не винаги, но в повечето случаи).Тогава идва твоя момент, с няколко добре отмерени реплики показваш, че освен прасеца, мозъка ти е също доста добре развит. В този момент опровергаваш предварително изградената представа за теб и тя вече е в краката ти.Е , тука излъгахме ! Не е задължително, но със сигурност ще погледне на теб с различни очи. 1:0 - Лудогорец повежда на ПСВ с гол от центъра.Нещо такова !

Сигурно си чувал, че жените много си падат по грубовати мъже със златно сърце.Под грубовати не разбирай "3 ракии на екс и 2 шамара за здрасти" ! Те обичат да знаят, че във всеки един момент можеш да ги удариш с бухалка по главата и да ги отведеш в пещерата,но... няма да го направиш ! Просто си ги привлича противоречието.Колкото и тривиално да звучи(чувал си го поне милион пъти) - личността е ключов фактор що се отнася до общуването с отсрещният пол.

Да изглеждаш добре със сигурност ще те постави в по-изгодна позиция в очите на дамите.Но не си мисли , че това е едно от заклинанията на Хари Потър и всяка Хармаяни, която срещнеш ще е твоя без много, много усилия.

Истината е, че самочувствието и вярата в собствените възможности изградени по време на тежки тренировки може да изиграе доста по-голяма роля в отношенията ти с жените ( разбирай също и това в леглото), отколкото влияние това е изиграло върху физиката ти.

Ако трябва обаче да сме напълно честни, няма смисъл да се заблуждаваш.Момичетата  са заинтригувани от външния вид(техният разбира се, както и този на отсрещният пол) повече от всякога преди.Което идва да рече - 2:0 за Лудогорец, пича с трудното име бележи, докато защитата на ПСВ се любува на добре изваяните му плочки. ПСВ - жени !

И жените бройкат! А ти какво си мислеше ?

В днешни дни жените стават все по самостоятелни и независими във всяко едно отношение.Това колкото и странно да звучи се отразява на виждането им относно външния вид на отсрещния пол. В наши дни все повече представители на нежния пол започват да действат като мъже, що се отнася до избора им на сексуален партньор или по-скоро начина на избор силно повлиян от външния вид.


Жените естествено не се задоволяват с малко, а искат пълният пакет : ако може да е динамична и забавна личност,финансово независим, да може да ги разбира и не на последно място да изглежда добре. Ако не успееш да се впишеш във всички тези критерии, не се безпокой в България на 1000 мъже се падат 1072 жени, така че все някоя ще направи компромис !

Това си е Бизнес! Медиите са виновни !  

Мъжкият образ и идеал в медиите става все по-мускулест с течение на годините. Изграждането на такъв образ в медиите със сигурност оставя отпечатък в мисленето на нежния пол.Едно проучване насочено забележи към мъжката физическа неудовлетворенсот наречена бигорексия. ( Бигорексия е болест при мъжете, която е еквивалент на анорексията при жените.Независимо от от редовните тренировки и добре оформеното тяло в очите на трениращия това никога не е достатъчно и желанието на трениращия е да изглежда колкото се може по-голям и масивен)



Та това изследване показва че моделите красящи списанието Playgirl ( женският вариант на Playboy) за 25 години са смъкнали средно 6 килограма мазнини и са покачили почти 15 килограма мускулна маса.

Жената като хищник !

Съществува процент жени, които наистина си падат по класическият тип на  бодибилдъра - Рони Колман, Кай Грийн и прочие.


В повечето случаи жените които са привлечени единствено и само от мускулите на отсрещният пол са един доста агресивен тип наричан в България "кифли" (женският вариант на Компира).Ние сме почти убедени , че тези момичета не са твоя тип или грешим - а Компир !?

Още нещо интересно.Момичета събрани в големи групи-женско или моминско парти например.Та така събрани момите са по-склонни да се загледат по някой мускулест мъжага.Но да те успокоим в по-голяма част от случаите вероятността да се стигне до нещо повече е малко по-голяма от 0.Само да си знаеш !


Повечето жени, не виждат това,което си мислиш !


Мацките харесват красиви мъжки тела, няма какво да се заблуждаваме или по-скоро те да се опитват да го правят.Има неща, които двата пола виждат по-съвсем различен начин (те са милиони, но сега се спираме на някои от тях).


Жените не могат да анализират или по-скоро да оразмерят едно мъжко тяло, както ти би могъл да го направиш.Те по-скоро поглеждат цялостно върху нещата или с две думи по-общо,докато ти спокойно можеш да се влюбиш в един перфектно изваян задник или чифт подскачащи цици.

Доста мъже са разочаровани да открият, че жените често не могат да направят разлика между едно нормално,средно статистическо тяло и едно добре поддържано тяло, става въпрос когато тези въпросни тела са покрити с дрехи.

За сметка на това пък, когато тя съвсем случайно докосне плочките ти скрити под фланелката - да знаеш,че току що Джордан отбелязва тройка в последната секунда на мача- Печелиш !

Кои части на тялото ни привличат най-много жените ?

Не е учудващо, че когато са анкетирани жените  посочват най-често така наречените "плажни" мускули: ръце, плочки (коремна преса), гърди, също много от тях не крият, че супер много се кефят на мъжките дупета ( женски да, ама мъжки...това не го разбираме). На всички е ясно обаче, че живота не приключва с някакви си анкети. Истината е, че цялостната картинка играе далеч по-важна роля отколкото няколко си мускулни групи. Не можем да не споменем, че чисто еволюционно жените винаги са били привлечени от ръста и широчината на раменете, което си е чист вид мъжественост!

Нещичко, което не можем да не споменем на края е , че жените са луди по V  формата, която се образува под коремната ти област или с две думи табелата, която посочва квартирата на набора !

Като за финал нещо като заключение.Пука ли им на момите, за твоите мускули - ами пука им, но само с мускули не става. Ако тренираш - продължавай.Ако не тренираш - започвай, какво чакаш ! И още нещо тренирай за себе си, не се опитвай да впечатляваш когото и да е било, нека те сами се впечатляват !

Ако са ти харесали нашите размишления, удари едно рамо и сподели тази статия с приятелите си, нека достигне до повече хора.Благодарим ти и успех ! 


Пука ли им на жените за твоите мускули ?



Тренирай - Сам избираш !

Харесай страницата на Тренирай в Facebook , последвай ни в Тwitter , или ни добави в кръговете си в Google+



НАЧАЛНА СТРАНИЦА <===>ОЩЕ ПО ТЕМАТА:







Етикети: , , , , ,

1 коментара:

В 15 май 2015 г. в 22:10 , Anonymous Анонимен каза...

По-скоро им пука за твоите пари..

 

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница