4.10.2013 г.

Лудогорец размаза Динамо (Загреб) и е новият лидер в група B (Видео)

Лудогорец победи Динамо Загреб с 3:0

Българският представител в Лига Европа Лудогорец (Разград) победи Динамо (Загреб) като домакин с класическото 3:0 на стадион Васил Левски и е новия лидер в групата си.


Един двубой белязан от доминацията на българският шампион се разигра тази вечер на националният стадион Васил Левски .Лудогорец успя да поведе още в 12-та минута с гол на Кишада с глава, от близко.

Второто попадениe падна 34-та минута. След груба грешка на вратаря на хърватите, нашият приятел с трудното име Върджил Мисиджан успя да удвои резултата с много красиво попадение.

Третият гол в мача падна отново след груба грешка в защита на Динамо Загреб. Защитник на гостите игра доста несигурно в наказателното си поле и изрита топката така , че тя се изби в гърба на негов съотборник. В този момент най-съобразителен се оказа капитанът на Лудогорец Светослав Дяков като от близко разстояние не сбърка и направи резултата класически.

През по-голяма част от играта Лудогорец доминираше като не остави почти никакви възможности за своя хърватски съперник. Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов успя да спаси няколко по-опасни положение на гостите и запази вратата на българския шампион суха до последният съдийски сигнал.

След този двубой Лудогорец събира максимума от 6 точки от два мача , след като в предният кръг инзенада цяла Европа със победата си като гост над именитият ПСВ Айндховен.

В другата среща от групата тази вечер Черноморец (Одеса) и ПСВ Айндховен завършиха при резултат 2:0 за гостите от холандия .

След изиграването  на срещите от този кръг класирането изглежда така:

Лудогорец - 
ПСВ  - 3т
Черноморец - 3т
Динамо - 0т


Видео от мача Лудогорец - Динамо Загреб 3:0



Лудогорец размаза Динамо (Загреб) и е новият лидер в група B


Тренирай - Сам Избираш !

Харесай страницата на Тренирай в Facebook , последвай ни в Тwitter , или ни добави в кръговете си в Google+


НАЧАЛНА СТРАНИЦА  <==>ОЩЕ ПО ТЕМАТА:



Етикети: , , , , , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница