20.10.2013 г.

Мотивиращи Цитати и Мисли от Арнолд Шварценегер

Мотивиращи Цитати и Мисли от Арнолд Шварценегер


В рубриката Мотивиращи Цитати и Мисли от... ни гостува Арнолд Шварценегер, един от хората на нашето съвремие, които преобърнаха света с краката надолу. Нека почерпим малко вдъхновение от един наистина голям човек.


Силата не идва от победите.Трудностите в живота ти развиват твоята сила.Когато минаваш през трудности и въпреки всичко не сe отказваш, ето това е сила.


Най-лошото нещо, което може да ми се случи е да бъда като всички останали.


Последните 3-4 повторения е това, което кара мускулите ти да растат. Болката разделя шампионите от всички останали.Това, което повечето хора нямат е смелостта да минат през болката без значение какво се случва.

Арнолд Шварценегер-Мотивиращи Цитати и Мисли-2


Ние всички имаме удивителна вътрешна сила.Силата във вярата в себе си.Трябва първо да се видиш как побеждаваш още преди битката да е започнала.Трябва да си гладен.Трябва да желаеш да победиш.


Умът е твоята граница. Докато умът може да си представи, че се справяш с нещо,значи ще го направиш.Просто трябва да си убеден на 100 % .


За мен смисъла на живота е да си непрекъснато гладен.Смисълът на живота не е просто да съществуваш, за да оцелееш, а да се придвижваш напред, да постигаш, да побеждаваш.
Арнолд Шварценегер-Мотивиращи Цитати и Мисли-3


Понякога това, пред което сме изправени изглежда непреодолимо. Но научих нещо от всички тези години на тренировки и противопоставяне. Научих и нещо от всичките тези серии и повторения - когато си мислех, че не мога да вдигна дори грам повече. Това, което научих е че винаги си по-силен от колкото можеш дори да си представиш.


Започни на широко, разшири още повече и никога не поглеждай назад.


Тренировките са отдушник на подтиснатата ни енергия, създадена чрез стрес.Тренировката тренира духа по същия начин както упражненията го правят с тялото ти.

Арнолд Шварценегер-Мотивиращи Цитати и Мисли-3


Силата , която влагаш по време на тренировка и силата която влагаш да се справиш с живота могат само да изградят  един много силен характер.


Знаех, че съм победител още в началото на 60-те.Знаех, че съм създаден за големи неща. Хората ще кажат, че това изобщо не звучи скромно.Съгласен съм! Скромността не се отнася за мен и се надявам това никога да не се случи.


Парите не могат да те направят щастлив. Сега имам 50 милиона, а бях също толкова щастлив и когато имах 48.
Арнолд Шварценегер-Мотивиращи Цитати и Мисли-4


Ако ти е трудно да запомниш нещо, ще ти е още по-трудно да го забравиш.


Тялото ми е като закуска, обяд и вечеря.Не мисля за него, аз просто го имам.


Да се научиш да си безпомощен е защитна реакция породена от отказа. Да се предадеш, означава да повярваш, че каквото и да направиш то няма да има значение.


Не можеш да кажеш на дете - "Време е за тренировка" , защото то веднага ще откаже.Но можеш да му предложиш да си поиграете в парка. Така ще можете да побягате, да поскачате, да се полюлеете заедно, а накрая ти и детето ще получите една пълна тренировка преоблечена като игра.Такава каквато трябва да бъде.
Арнолд Шварценегер-Мотивиращи Цитати и Мисли-5


Млякото е за бебета.Когато пораснеш трябва да пиеш бира.


Много е просто - люшка ли се, мазно е !

I'll be back !

Hasta la Vista , baby !
Арнолд Шварценегер-Мотивиращи Цитати и Мисли-6

Почерпи още вдъхновение от невероятни атлети като Майкъл Джордан, Мохамед Али, Майк Тайсън и Юсейн Болт

Мотивиращи Цитати и Мисли от Арнолд Шварценегер


Тренирай - Сам Избираш !

Харесай страницата на Тренирай в Facebook , последвай ни в Тwitter , или ни добави в кръговете си в Google+


НАЧАЛНА СТРАНИЦА  <==>ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Етикети: , ,

0 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница